Fripturi cu ochi de coastă cu ardei gras și unt de Gorgonzola

Fripturi cu ochi de coastă cu ardei gras și unt de Gorgonzola
Fripturi Rib-Eye cu ardei gras și unt Gorgonzola este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. O porție conține 356 calorii, 3G de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, maghiran, ardei grași și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Supă de roșii cu ardei grași prăjiți și cremă de gorgonzola, Fripturi de filet cu unt de Gorgonzola, și Fripturi de tigaie cu unt de plante Gorgonzola.

Instrucțiuni

1
Bateți brânza, untul și 1 lingură de maghiran într-un castron mic pentru a amesteca. Condimentează untul de Gorgonzola cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
GorgonzolaGorgonzola
MaghiranMaghiran
UntUnt
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați uleiul, usturoiul și 2 linguri de maghiran într-un vas mare de copt din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
3
Adăugați fripturi și toți ardeii; se presara cu piper negru. Întoarce-te la haină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
ArdeiArdei
FripturăFriptură
4
Lăsați să stea 2 ore la temperatura camerei sau să se răcească până la 6 ore, întorcându-se ocazional.
5
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
6
Așezați fripturile și ardeii pe grătar; se presara cu sare. Fripturi la grătar aproximativ 5 minute pe parte pentru mediu-rare și ardei până se înmoaie, întorcându-se ocazional, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
FripturăFriptură
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Transferați fripturile pe platou; înconjoară cu ardei. Completați fiecare friptură cu 1/4 de unt de Gorgonzola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
ArdeiArdei
UntUnt
FripturăFriptură
8
Lăsați să stea doar până când untul se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Merlot a fost folosit în mod tradițional pentru a amesteca moliciunea și bogăția în amestecuri de Cabernet, dar acum a devenit unul dintre cele mai populare vinuri roșii din California. Seria de diamante Francis Coppola din 1999 Blue Label Merlot este generoasă și opulentă. Este realizat cu cantități mici de Syrah și Cabernet Sauvignon pentru a adăuga personalitate și aromatice de ridicare. Merlot este îmbătrânit în butoaie de stejar francez noi până la trei ani timp de opt luni. Aromele de fructe de pădure și plăcintă de mure din fructe ies în evidență în nas, care se integrează cu calitatea elegantă prăjită din stejar. La gust, aromele identificabile de zmeură și albastru dens, jammy fruit se combină cu structura elegantă a vinurilor pentru a susține finisajul elegant și lung. Seria de diamante Merlot din 1999 este extrem de primitoare, cu o mare bogăție și atracție; este potabilă acum sau poate fi stabilită timp de doi până la cinci ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista