Fripturi cu ochi de coastă cu ardei gras și unt de Gorgonzola
Fripturi Rib-Eye cu ardei gras și unt Gorgonzola este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. O porție conține 356 calorii, 3G de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, maghiran, ardei grași și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Supă de roșii cu ardei grași prăjiți și cremă de gorgonzola, Fripturi de filet cu unt de Gorgonzola, și Fripturi de tigaie cu unt de plante Gorgonzola.
Instrucțiuni
1
Bateți brânza, untul și 1 lingură de maghiran într-un castron mic pentru a amesteca. Condimentează untul de Gorgonzola cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Gorgonzola
Maghiran
Unt
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Combinați uleiul, usturoiul și 2 linguri de maghiran într-un vas mare de copt din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maghiran
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
3
Adăugați fripturi și toți ardeii; se presara cu piper negru. Întoarce-te la haină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Ardei
Friptură
4
Lăsați să stea 2 ore la temperatura camerei sau să se răcească până la 6 ore, întorcându-se ocazional.
5
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
6
Așezați fripturile și ardeii pe grătar; se presara cu sare. Fripturi la grătar aproximativ 5 minute pe parte pentru mediu-rare și ardei până se înmoaie, întorcându-se ocazional, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Friptură
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Transferați fripturile pe platou; înconjoară cu ardei. Completați fiecare friptură cu 1/4 de unt de Gorgonzola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gorgonzola
Ardei
Unt
Friptură
8
Lăsați să stea doar până când untul se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.