Fripturi cu lamă de porc cu Nduja și salată de miere și Rucola
O porție conține 222 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,09 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Un amestec de rucola pentru bebeluși, ulei de măsline, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Fripturi cu ciuperci, Fripturi Cu Lamă La Grătar Cu Susan Miso, și Fripturi Chuck Blade cu sos de vin din plante.
Instrucțiuni
Combinați 3 căni de apă, 6 linguri de sare grosieră și zahăr în sticlă de copt de 15 x 10 x 2 inci. Se amestecă până se dizolvă sarea și zahărul.
Așezați fripturi de porc în saramură în vasul de copt. Acoperiși se răcește cel puțin 2 ore și până la 4 ore.
Scoateți fripturile de porc din saramură; se usucă.
Periați ambele părți ale fripturilor cu 1 lingurăulei; se presară cu sare grosieră și piper.
Încălziți grătarul la foc mediu-mare până laaproape fumatul.
Așezați fripturile pe grătar șigătiți 3 minute. Întoarceți fripturile pe grătar; acoperiți imediat fiecare friptură cu ndujaslices, împărțind în mod egal. Gatiti pana cand carnea de porc este gatita, cu aproximativ 3 minute mai mult(nduja se va inmuia).
Transfer fripturi la platou, nduja sidedown. Puneți 1/2 lingură de miere peste fiecare.
Aruncați rucola, brânza, sucul de lămâie și2 linguri de ulei în castron. Salata de sezon cusare grosieră și piper; serviți cu fripturi.
Un vin roșu robust ar fi grozav cu carnea de porc. Quinta daGarrida 2007 Vinho Tinto (Portugalia, 11 USD)este o alegere bună.