Friptura vânătorului

Friptura vânătorului
Friptura lui Hunter ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 435 calorii, 63G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $2.99 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 74%. Rețete similare includ Rața vânătorului, Eroul vânătorului, și Tocană de vânător.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați toată grăsimea și zgârierea din carne de vânat; așezați în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Se toarnă suficientă bere pentru a acoperi friptura. Acoperiți cu pepperoncinis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 InchLegături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
3
Acoperiți și gătiți la setare scăzută timp de 8 ore sau până când carnea este fragedă și se destramă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate98
Revista