Friptura prăjită cu pui a lui Matt

Friptura prăjită cu pui a lui Matt
Friptura de pui prăjită a lui Matt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 421 calorii, 30g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, friptură de flanc, garnituri: pene de roșii cherry și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură De Pui Prăjită, Cea Mai Bună Friptură De Pui Prăjită, și Friptură prăjită cu pui.

Instrucțiuni

1
Formați runda măcinată în 6 torturi sau tăiați orice grăsime din friptură rotundă, sfoară sau flanc și tăiați-o în 6 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Teren RotundTeren Rotund
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Friptură De PorcFriptură De Porc
2
Așezați bucăți de friptură, câte 1, între 2 foi de folie de plastic rezistentă și aplatizați la o grosime de 1/4 inch folosind un ciocan de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
3
Combinați pesmetul, sarea și piperul într-un vas mare de mică adâncime. Pateuri de dragare sau bucăți de friptură în amestec de pesmet. Se înmoaie în zară și se înmoaie din nou în amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Lapte BătutLapte Bătut
PiperPiper
FripturăFriptură
SareSare
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când este fierbinte. Dacă doriți, adăugați tortilla de porumb, câte 1 și gătiți până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scurgeți, apăsând între straturile de prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Adăugați chiftele sau friptura în uleiul fierbinte; gătiți 3 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Se ia de pe foc, rezervând 3 linguri de picături dacă se face sos de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
SosSos
8
Scurgeți chiftelele sau friptura pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
9
Așezați chiftele sau friptura pe tortilla, dacă doriți. Se acoperă cu sos la alegere și se presară cu brânză, dacă se dorește. Se fierbe la 5 inci de căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
BrânzăBrânză
SosSos
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Garnisiți, dacă doriți.
11
*1 cană de făină universală sau 1/4 (15 uncii) cutie de biscuiți sărați (aproximativ 40 de biscuiți), zdrobiți grosier, pot fi susținuți pentru pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Crackers De SareCrackers De Sare
PesmetPesmet
Pentru LegarePentru Legare
12
** 1/2 cană de lapte și 2 ouă mari, amestecate împreună, pot fi susținute pentru zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
OuăOuă
LapteLapte

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. La Jota Howell Mountain Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
La Jota Howell Muntele Merlot
La Jota Howell Muntele Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 din 20192016 La Jota Merlot cuprinde tot ceea ce este Merlot de munte cu o structură de savurat. Notele de espresso, ciocolată neagră și pâine prăjită urmează mure coapte, mineralitate și greutate pe palat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista