Friptura De Porc Cu Aragaz Lent
Friptura de porc cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 427 calorii, 53G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $ 2.93 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper măcinat, amestec de supă de ceapă, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Friptura De Porc Cu Aragaz Lent, Aragaz Lent Friptură De Porc, și Friptură De Porc Jamaicană Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați friptura de porc peste tot cu amestecul de supă de ceapă și puneți friptura în aragazul lent.
Se toarnă sosul de afine peste friptură.
Gatiti la foc mic timp de 8 pana la 10 ore.
Îndepărtați friptura pe un platou, rezervând sucuri în aragazul lent.
Topiți untul într-o cratiță la foc mic.
Bateți făina în unt topit pentru a forma o pastă.
Turnați sucurile rezervate din aragazul lent în amestecul de unt, amestecând constant, până când șuvița se luminează în culoare și se îngroașă, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper negru după gust.
Serviți sosul alături de friptură.