Friptura de pește a lui Russell este o fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru $ 2.97 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 257 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime per portie. 46 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până sherry ai putea urma acest curs principal cu Ciocolată Neagră Fudge Merlot Cupcakes ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 79%. Rețete similare includ Easy Fish Molee (Tocană De Pește În Stil Indian De Sud Cu Nucă De Cocos), Jambalaya căpitanului Russell, și Pâinea bunicii Russell.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se amestecă țelina, ceapa, morcovii și usturoiul. Gatiti si amestecati pana cand ceapa este frageda. Se amestecă roșiile, apa, vinul, sucul de scoici și sherry. Se dizolvă cuburile de bulion în tocană și se condimentează cu piper roșu, sare și piper. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Amestecați coriandrul, creveții și peștele în tocană. Continuați să gătiți 5 minute sau până când creveții sunt opaci și peștele este ușor fulgi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Bomboane De Caracatiță Brite
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
4
Scoateți din căldură și lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.