Friptura de arc și săgeată la grătar pe un băț

Friptura de arc și săgeată la grătar pe un băț
Nevoie de un curs principal fără gluten? Friptura de arc și săgeată la grătar pe un băț ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 513 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,54 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Un amestec de condimente la grătar, sos worcestershire, frigarui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură pe un băț, Hoisin BBQ Steak-On-a-Stick cu salsa de ananas, și Friptură de pui prăjită pe băț cu Whatthishere sos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru rulourile de friptură: Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Butterfly friptura flanc. Acoperiți friptura cu plastic și lăsați-o la o grosime de aproximativ 1/4 inci, asigurându-vă că păstrați forma dreptunghiulară cât mai bine posibil. Feliați friptura bătută în 4 dreptunghiuri egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3
Așezați bucata de friptură astfel încât bobul cărnii să meargă lateral. Presărați uniform câteva condimente la grătar, folosind 1 lingură, peste fiecare dreptunghi. Împărțiți feliile de ardei roșu prăjit printre carne, apoi presărați fiecare bucată cu 1/4 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
6 Ghimbir, Mărunțiți Fin6 Ghimbir, Mărunțiți Fin
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Pornind de la marginea de jos și rostogolindu-vă de la dvs., rotiți carnea de vită într-un jurnal strâns. Repetați cu piesele rămase. Puneți 2 rulouri, spate în spate, cu cusăturile orientate una spre cealaltă și faceți același lucru cu restul de 2 role. Rotiți rulourile cu 6 frigarui distanțate uniform, astfel încât fiecare frigarui să treacă prin ambele role. Repetați cu rulourile și frigarui rămase. Feliați rulourile între frigarui, astfel încât fiecare frigăruie să aibă 2 rulouri rotunde, ca un băț cu 2 acadele. Condimentează fiecare rulou cu restul de condimente la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Ghimbir, Mărunțiți Fin6 Ghimbir, Mărunțiți Fin
AcadeleAcadele
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Ungeți grătarele de grătar cu uleiul de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Puneți rulourile, cu fața plată în jos și grătați timp de 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Transferați rulourile pe o farfurie mare și serviți cu sos picant de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1
Combinați toate ingredientele împreună într-un castron și amestecați până se amestecă.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateNormal
Gata În26 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Revista