Friptura de arc și săgeată la grătar pe un băț

Nevoie de un curs principal fără gluten? Friptura de arc și săgeată la grătar pe un băț ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 513 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,54 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Un amestec de condimente la grătar, sos worcestershire, frigarui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură pe un băț, Hoisin BBQ Steak-On-a-Stick cu salsa de ananas, și Friptură de pui prăjită pe băț cu Whatthishere sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru rulourile de friptură: Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu.
Butterfly friptura flanc. Acoperiți friptura cu plastic și lăsați-o la o grosime de aproximativ 1/4 inci, asigurându-vă că păstrați forma dreptunghiulară cât mai bine posibil. Feliați friptura bătută în 4 dreptunghiuri egale.
Așezați bucata de friptură astfel încât bobul cărnii să meargă lateral. Presărați uniform câteva condimente la grătar, folosind 1 lingură, peste fiecare dreptunghi. Împărțiți feliile de ardei roșu prăjit printre carne, apoi presărați fiecare bucată cu 1/4 cană de brânză.
Pornind de la marginea de jos și rostogolindu-vă de la dvs., rotiți carnea de vită într-un jurnal strâns. Repetați cu piesele rămase. Puneți 2 rulouri, spate în spate, cu cusăturile orientate una spre cealaltă și faceți același lucru cu restul de 2 role. Rotiți rulourile cu 6 frigarui distanțate uniform, astfel încât fiecare frigarui să treacă prin ambele role. Repetați cu rulourile și frigarui rămase. Feliați rulourile între frigarui, astfel încât fiecare frigăruie să aibă 2 rulouri rotunde, ca un băț cu 2 acadele. Condimentează fiecare rulou cu restul de condimente la grătar.
Ungeți grătarele de grătar cu uleiul de canola.
Puneți rulourile, cu fața plată în jos și grătați timp de 3 minute pe fiecare parte.
Transferați rulourile pe o farfurie mare și serviți cu sos picant de iaurt.
Combinați toate ingredientele împreună într-un castron și amestecați până se amestecă.