Frigărui De Fructe La Grătar

Frigărui De Fructe La Grătar
Kabobs de fructe la grătar necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 328 calorii. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de suc de ananas, piersici, gingersnaps și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Frigărui De Fructe La Grătar, Frigărui De Fructe La Grătar, și Frigărui De Fructe La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un vas superficial.
2
Filetați fructele pe frigarui și puneți-le în amestecul de suc. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Scoateți kabobs din marinadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
4
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mic (sub 30
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
6
Se servește cu cremă de brânză și ghimbirsnaps.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista