Frigarui vietnamez de chiftele cu sos de scufundare

Reteta frigarui de chiftele vietnameze cu sos de scufundare este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. Această rețetă servește 12. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 73 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, piper, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 126 de gurmanzi și bucătari. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Împachetări de creveți și chiftele de porc cu sos de scufundare vietnamez, Sos De Scufundare Vietnamez, și Rețetă De Sos De Scufundare Vietnameză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°. tapetați foaia de biscuiți cu folie; pulverizați cu spray de gătit (sau folosiți folie antiaderentă).
Într-un castron mare, combinați toate ingredientele de chiftele până se amestecă bine. Se modelează în chiftele de 1 1/4 inch. Pe foaia de prăjituri, așezați chiftelele la o distanță de 1 inch.
Coaceți 20 de minute, întorcându-vă la jumătatea coacerii, până când termometrul introdus în centrul chiftelelor citește cel puțin 74°.
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, încălziți toate ingredientele sosului de scufundare la foc mic până când zahărul este dizolvat; pus deoparte.
Introduceți frigarui de bambus în chiftele fierte; așezați pe farfuria de servire.
Se servește cu sos cald de scufundare.