Frigarui Mahi-Mahi cu tapenada si cuscus
Frigarui Mahi-Mahi cu tapenadă și cuscus necesită în jur 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $ 4.69 pe portie. O porție conține 286 calorii, 26g de proteine, și 1g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți fileuri mahi-mahi, suc de lămâie, pico De gallo cumpărat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este destul de bun. Încercați Frigarui Mahi-mahi cu tapenada si cuscus, Frigarui Mahi-Mahi cu tapenada si cuscus, și Mahi mahi la grătar cu tapenadă de măsline și șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Aduceți 1 cană plus 2 linguri de apă pentru a fierbe în medii greiratiță. Se amestecă cuscusul și 1/2 lingurițăsare grosieră.
Se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați până când apa este absorbită și cuscusuleste fraged, aproximativ 10 minute.
Între timp, amestecați tapenada,sucul de lămâie, 1 linguriță de piper și 1/2 linguriță de sare grosieră într-un castron mic pentru a se amesteca.
Transferați amestecul de tapenadă 31/2 linguri într-un alt bol mic și rezervați pentru cuscus.
Filetați bucăți de pește pe 4 frigarui metalice;aranjați pe tava pentru pui de carne.
Periați peștele pe ambele părți cu amestecul de tapenadă rămas.Fierbeți peștele până când este doar opac în centru, aproximativ4 minute pe fiecare parte.
Puf cuscus cu furculiță. Se amestecă ușoramestec de tapenadă conservat. Se amestecă pico degallo sau se servește alături. Plăci de cuscus Mound. Se acoperă cu frigarui de pește.
Per porție: Calorii 319g, grăsimi totale 4g (1g saturate), colesterol 82mg, sodiu 833mg, carbohidrați 42g, fibre 2G, proteine 26g
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.