Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați frigarui de vită thailandeze cu castraveți murați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 388 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,43 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de sos de soia, zahăr, pastă de chili thailandeză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Frigarui De Carne De Vită Thailandeză La Grătar, Rețetă De Frigarui De Carne De Vită Cu Curry Thailandez La Grătar, și Castraveți Murați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Murati castravetii: intr-o cratita mica, incalziti zaharul, sarea, otetul si 1/4 cana de apa la foc mediu-mare pana cand zaharul si sarea se dizolva; scoateți de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Puneți castravetele, chile și ceapa roșie într-un bol mediu și turnați saramura fierbinte peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Culese Crengute De Marar
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Se lasă să se răcească, apoi se adaugă cilantro. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
4
Faceți frigarui de vită: într-un bol mediu, amestecați sosul de soia, oțetul, uleiul de susan, sosul de pește, mirin, usturoiul, ghimbirul, zahărul brun, semințele de susan și fulgii de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
5 Uncii De Ceață Tocată
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Sos De Pește
Ciupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Se toarnă jumătate din amestec într-un bol de servire, se adaugă sucul de lămâie și se rezervă ca sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
Avocado Hass Ușor Piure
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Puneți cuburile de vită într-o pungă cu fermoar și turnați marinata rămasă. Sigilați punga și masați marinada în carne. Puneți într-un castron și refrigerați 1 până la 2 ore. Preîncălziți un grătar la înălțime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben Dulce, Tăiat în Bucăți De 3/4 Inci
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Cireșe Confiate Suplimentare
7
Scurgeți carnea, aruncând marinada. Filetați cuburile pe frigarui (1 până la 4 per frigarui), separând fiecare cub cu o bucată de scallion. Grătați direct peste cărbuni, întorcându-vă o dată, până când sunt carbonizate frumos, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Ghimbir întreg, Zdrobit
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Se presara cu scallions felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
9
Serviți cald sau rece cu marinata rezervată pentru scufundare și castravetele murate și chiles pe lateral. Înmuiați frigarui de lemn în apă timp de cel puțin 30 de minute pentru a nu le arde pe grătar. Fotografie de Antonis Achilleos
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Cană De Usturoi Tocat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
Chenin Blanc, Riesling și Gewurztraminer sunt alegerile mele de top pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Rezervația DeMorgenzon Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 44 de dolari pe sticlă.
Rezervația DeMorgenzon Chenin Blanc
Acest spectacol stoping white afișează arome efuzive de flori albe, fructe de piatră, miere și pâine prăjită care izbucnesc în arome opulente de pere, floare de portocal, caramel și condimente. Este o ofertă de vin de clasă mondială, care atinge un echilibru strălucit între fructele luxuriante și aciditatea crocantă și apetisantă.