Frigarui de vita-muschiulet la gratar cu glazura Rosie-Miso

Frigarui de carne de vită la grătar cu glazură roșie-Miso ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.63 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 545 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr, ulei vegetal, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Banana Split Tort ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de porc cu glazură de caise-Miso, Frigarui de miel si smochine la gratar cu glazura de menta-piper si vinete la gratar, și Somon La Grătar Cu Glazură Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar. Într-o cratiță, încălziți uleiul vegetal.
Adăugați usturoiul și gătiți la foc mic până când este crocant, amestecând, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați usturoiul într-un blender; rezervați uleiul de usturoi pentru o altă utilizare.
Adăugați sosul de soia, miso, uleiul de susan, zahărul și sarea în blender și piure.
Infilați carnea pe frigarui. Periați ușor carnea cu o parte din glazura miso. Grătiți la foc mare timp de 1 minut.
Ungeți cu glazura miso a doua oară și grătiți, rotind, până se carbonizează, aproximativ 2 minute; servi.