Frigarui De Vita Glazurat Cu Mustar
Frigarui de vita glazurat cu mustar este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 277 calorii. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ardei gras, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Frigarui glazurat cu usturoi-muștar, Tequila-Frigarui De Pui Glazurat Cu Muștar, și Frigarui de pui glazurat cu muștar cu caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați raftul cuptorului la aproximativ 6 inci de broiler și preîncălziți broiler. Căptușiți o tigaie pentru pui cu folie de aluminiu rezistentă sau un strat dublu de folie cu rezistență regulată.
Într-un castron mic, amestecați împreună ulei de măsline, muștar și cimbru. Filetați cuburi alternante de carne de vită, bucăți de ardei gras și pene de ceapă pe 4 frigarui metalice.
Periați fiecare frigăruie cu cantități egale de amestec ulei-muștar. Se condimentează cu sare și piper. Se fierbe, întorcând frigarui o dată, până când carnea de vită nu mai este roz afară și ceapa este ușor carbonizată, aproximativ 10 minute.
Se servește cu jumătăți de roșii fierte și orez cu ierburi, dacă se dorește.