Frigarui De Pui Grecesc La Gratar

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și דל פחמימות,? Grătarele de pui grecești la grătar ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 168 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, maioneză mayo adevărată, sos de vinaigretă grecească și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până mayo ai putea urma acest curs principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Carne De Porc Grecească La Grătar, Pui De Pui Grecesc, și Carne De Pui Grecească Marinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă pansamentul și maiaua într-un castron mediu.
Adăugați pui; se amestecă pentru a acoperi uniform. La frigider 20 min. la marinat.
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada. Filetați puiul și ceapa alternativ pe 8 frigarui.
Grătar 8 până la 10 min. sau până când puiul este gata, întorcându-se ocazional. Între timp, așezați lămâia, tăiați părțile în jos, pe grătarul grătarului lângă kabobs; grătar până se încălzește.
Așezați kabobs pe farfurie. Strângeți jumătățile de lămâie peste kabobs.