Frigarui de pui dulce și acru

Frigarui de pui dulce și acru este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 327 calorii. 26 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, coapse de pui patru coapse, 1/2 (20 uncii) poate bucăți de ananas și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de mere ai putea urma acest curs principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tortul de prune ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Frigarui de pui-caise dulce și acru, Frigarui de pui dulce și acru cu fidea fructată, și Frigarui de chiftele dulci și acre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți oțetul, zahărul, sucul de ananas rezervat și suspensia de amidon de porumb într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu, apoi se reduce focul și se fierbe până când sosul se îngroașă, aproximativ 8 minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte. Rezervați jumătate din sos într-un bol mic de servire pentru a fi folosit ca sos de scufundare alături de frigarui.
Pătrundeți ardeiul roșu și îndepărtați miezul și semințele. Se taie fiecare sfert în 6 bucăți.
Tăiați fiecare coapsă de pui în 6 bucăți.
Preîncălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la foc mediu.
Pe fiecare dintre cele 8 frigarui, Așezați 1 bucată de ananas, apoi o bucată de coapsă de pui, urmată de o bucată de ardei roșu. Repetați cu o altă bucată de ananas, apoi pui, apoi piper roșu. Condimentează frigarui cu sare și piper, după gust. Grătați frigarui pe grătar cu ulei, gătind timp de 4 minute pe fiecare parte.
Ungeți sosul dulce și acru peste frigarui și grătar și încă 2 minute pe fiecare parte.
Se scoate într-un vas de servire și se servește cu sosul dulce și acru rezervat, pentru scufundare.