Frigarui de pui cu tarhon-Pesto cu fistic
Frigarui de pui cu Pesto de tarhon-fistic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.36 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 292 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână fistic natural, tarhon, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Fistic-tarhon Pesto Bowties cu mazăre și cartofi, Frigarui de creveți Pesto cu coriandru și fistic la grătar, și Frigarui de pui si vinete cu miere si chimen cu dukkah de fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puree primele 5 ingrediente în procesor.
Adăugați1 / 4 cană de ulei de măsline și amestecați până se formează ușor pastă groasă.
Se amestecă în 2 linguriapă. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați 3 linguri de pesto într-un castron mic(pentru periajul puiului și legumelor);rezervați pesto rămas.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Ungeți grătarul cu ulei. Filetați 1 bucată de ceapă,1 pătrat de ardei gras, 1 felie de lămâie jumătate, 1 pui fraged (pe lungime), apoi 1 bucată de ceapă, 1 pătrat de ardei gras și 1 lămâie jumătate de lămâie alternativ pe fiecare dintre cele 8 frigarui.
Periați legumele și puiul pe frigăruicu ulei de măsline, apoi cu 3 linguripesto din castron mic.
Presărați frigăruicu sare și piper. Grătiți până când puiul este gătit și legumele sunt ușor înmuiate, 6 până la 8 minute pe fiecare parte.
Serveștecu pesto rezervat.
Per porție: 433 calorii, 30 g grăsimi, 3 g Fibre