Frigarui De Peste Marocan / Kebab

Frigarui De Peste Marocan / Kebab
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați frigarui / kebab-urilor de pește marocan. Această rețetă face 1 porții cu 1069 calorii, 138g de proteine, și 54g de grăsime fiecare. Pentru $16.67 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, suc de lămâie, turmeric și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Frigarui De Peste Marocan / Kebab, frigarui de peste marocan cu barramundi, și Kebab De Pui Marocan.

Instrucțiuni

1
Tăiați peștele în cuburi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2
Combinați toate celelalte ingrediente, apoi amestecați cu grijă cu peștele. Acoperiți și lăsați să se marineze la frigider cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Așezați cuburile de pește pe frigarui metalice și gătiți pe grătar. Întoarceți frigăruile des, astfel încât peștele să nu ardă. Se face odată ce toate părțile sunt ușor rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Se servește cu harissa sau sos de ardei roșu iute și pâine groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
HarissaHarissa
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista