Frigarui de pepene verde și Kiwi cu cremă de căpșuni înstelate

Această rețetă face 8 porții cu 43 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Dacă 37 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., frigarui de pepene verde și Kiwi cu cremă de căpșuni înstelate ar putea fi un super fără gluten rețetă pentru a încerca. Un amestec de iaurt de vanilie, suc de lămâie, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Cupcakes cu Kiwi Daiquiri cu căpșuni cu caș de Kiwi, glazură de rom de căpșuni și garnitură de Shooter cu Rom de căpșuni, Pepenele verde și kiwi fără zahăr (paletas de sandia y kiwi), și Cupcakes cu Kiwi de căpșuni cu glazură cremoasă de Kiwi de căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați primele 5 ingrediente într-un blender; procesați până se omogenizează. Acoperiți și răciți.
Filetați 1 bucată de pepene verde și 1 bucată de fructe de kiwi pe fiecare dintre cele 24 de frigarui.
Notă: pentru a modela kiwi ca în fotografie, tăiați o felie verticală subțire de pe ambele capete ale fructelor, dezvăluind carnea. Curățați prin tăierea benzilor verticale de la un capăt la altul.
Tăiați fiecare kiwi pe lungime în sferturi.
Tăiați fiecare sfert transversal în treimi.