Frigarui de miel tocat Indian
Dacă doriți să adăugați mai multe Indian rețete în cutia de rețete, frigarui de miel tocat Indian ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 483 calorii, 26g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 27 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 35 minute. Dacă aveți la îndemână salată de ierburi, coriandru, pastă de curry și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Rețete similare includ Frigarui de miel Curry Indian cu chutney de nectarină la grătar cu mentă cu Pita, Orez Cu Miel Tocat, și Tarte filo de miel tocate.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Într-un castron mediu, combinați mielul, ceapa, pasta de curry și cea mai mare parte a coriandrului cu niște condimente. Apăsați 2-3 linguri de miel în jurul frigaruilor pentru a forma kebab-uri și transferați-le într-o tavă de copt.
Gatiti 15-20 de minute pana cand sunt fierte.
Se amestecă iaurtul, menta și usturoiul. Pâine caldă urmând instrucțiunile de ambalare și serviți cu frunze, coriandru rămas, frigarui și iaurt.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc]()
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.