Frigarui de miel si smochine la gratar cu glazura de menta-piper si vinete la gratar

Frigarui de miel si smochine la gratar cu glazura de menta-piper si vinete la gratar
Frigarui de miel și smochine la grătar cu glazură de mentă-piper și vinete la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 399 calorii, 32g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $ 4.96 pe portie. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână semințe de chimen, pulpă de miel, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Frigarui de miel si smochine la gratar cu glazura de piper menta, Miel La Grătar Cu Vinete, Mentă Și Feta, și Frigarui de miel Curry Indian cu chutney de nectarină la grătar cu mentă cu Pita.

Instrucțiuni

1
Faceți glazură de mentă-piper
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
MentăMentă
2
Într-o cratiță mică la foc moderat, amestecați gemul, oțetul, fulgii de ardei roșu și coaja de lămâie. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim și se fierbe, neacoperit, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
OțetOțet
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 5 minute. Se amestecă menta și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
4
Pregătiți grătarul pentru gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Dacă utilizați grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație în partea de jos, apoi cărbune ușor. Focul de cărbune este mediu-fierbinte când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 4 până la 5 secunde. Dacă utilizați grătar cu gaz, preîncălziți arzătoarele la înălțime cu hota închisă 10 minute, apoi reduceți la moderat ridicat.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Pregătește mielul
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
7
În moara electrică de condimente sau râșnița de cafea curată, combinați semințele de chimen și coriandru. Pulsați de mai multe ori pentru a măcina grosier. Într-un castron mare, aruncați împreună mielul, smochinele și uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CafeaCafea
ChimenChimen
SmochineSmochine
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați usturoi, chimen măcinat și coriandru, sare și piper și aruncați ușor pentru a combina. Infilați cuburi de miel și smochine pe frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Carne De Tocană De MielCarne De Tocană De Miel
CoriandruCoriandru
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SmochineSmochine
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
9
Prep vinete
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
10
Aranjați feliile de vinete pe platou. Frecați fiecare felie pe ambele părți cu ulei și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VineteVinete
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
11
Grătar miel și vinete
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
12
Aranjați frigarui și vinete pe grătar. Gatiti vinetele, intorcand o data, pana cand feliile sunt aurii si umede, aproximativ 3 pana la 4 minute pe fiecare parte. Gătiți mielul la o coacere puțin mai mică decât cea dorită (cuburile vor continua să gătească după ce au fost scoase de pe grătar), rotind o dată și perindând cu glazură în ultimele 30 de secunde de grătar pe fiecare parte, aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
13
Aranjați feliile de vinete pe platoul de servire, acoperiți cu frigarui și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Revista