Frigarui de miel Curry Indian cu chutney de nectarină la grătar cu mentă cu Pita

Frigarui de miel Curry Indian cu chutney de nectarină la grătar cu mentă cu Pita
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați frigarui de miel Curry Indian cu chutney de nectarină la grătar cu mentă cu Pitan. Această rețetă face 4 porții cu 910 calorii, 31g de proteine, și 54g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.02 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, pâine pita, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 28 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Frigarui de creveți la grătar cu chutney de Cilantro-mentă, Frigarui de miel și smochine la grătar cu glazură de mentă-piper și vinete la grătar, și Frigarui de miel și smochine la grătar cu glazură de piper de mentă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Încălziți grătarul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Ungeți nectarinele cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătați, tăiați partea în jos până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute. Întoarceți nectarinele și grătați până când sunt fierte, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
NectarinăNectarină
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Se scoate de pe grătar și se toacă grosier.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Încălziți 2 linguri de ulei într-o cratiță medie pe grătarele grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați semințele de chile, usturoi, ghimbir și muștar și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
7
Adăugați oțetul și zahărul și gătiți până când zahărul se dizolvă și amestecul se îngroașă ușor. Se amestecă nectarinele și se gătește 1 minut, se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
NectarinăNectarină
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
8
Se transferă într-un bol, se răcește și se amestecă stafidele, nuca de cocos și menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de servire.
1
Încălziți grătarul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Combinați coriandrul, chimenul, semințele de muștar și boabele de piper negru într-o tigaie mică pe grătarele grătarului și grătați până se prăjesc ușor, aproximativ 1 1/2 minute, amestecând de câteva ori; se transferă într-o mașină de tocat cafea și se prelucrează până se macină fin și se pune într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați ancho, turmeric, usturoi, ghimbir, 1/4 cană ulei de canola și oțet și bateți până formează o pastă. Dacă amestecul este prea uscat, adăugați câteva linguri de apă pentru a-l slăbi într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
TurmericTurmeric
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Așezați mielul într-un castron mare, adăugați pasta de curry și aruncați pentru a acoperi fiecare bucată de miel. Puteți grăta imediat sau acoperi și refrigera până la 4 ore pentru a permite intensificarea aromelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Frigărui 2 bucăți de miel pe 2 frigarui, astfel încât carnea să se așeze plat pe grătar. Condimentați ambele părți ale mielului cu sare și grătați până se rumenesc și ușor carbonizate pe ambele părți și fierte până la o coacere medie-rară, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Stropiți cu ulei de măsline și serviți cu pâine pita și chutney.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii

Ingrediente

2Bucăți de caramele Heath Barsos de roșii hunt's® - fără sare adăugatăsos de roșii hunt's® - fără sare adăugată1Oreos dublu umplutboabe de piper negru întregiboabe de piper negru întregi2Bucăți de caramele Heath Barsemințe de muștar brunsemințe de muștar brun591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpachet Milk Dudspachet Milk Duds591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 ceapă spaniolă medie, tăiată cubulețe mici1 ceapă spaniolă medie, tăiată cubulețe mici4creveți și cu veneUlei de CanolaUlei de Canola591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsemințe de coriandrusemințe de coriandru22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley3 cartofi rumeni, tăiați în bucăți de 1 inch3 cartofi rumeni, tăiați în bucăți de 1 inch1inchghimbir proaspăt, ras finghimbir proaspăt, ras fin1inchghimbir proaspăt, rasghimbir proaspăt, ras32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyfrunze proaspete de menta tocate maruntfrunze proaspete de menta tocate marunt1Mărar proaspăt, smulsusturoi, tocat finusturoi, tocat fin3cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstafide auriistafide aurii4creveți și cu veneSare KosherSare Kosher680pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOumăr de miel dezosat, tăiat în zaruri de 1 inchumăr de miel dezosat, tăiat în zaruri de 1 inch1Oreos dublu umplutsemințe întregi de muștarsemințe întregi de muștar4nectarine, înjumătățite și fără sâmburinectarine, înjumătățite și fără sâmburi4creveți și cu veneUlei de măsline, pentru stropireUlei de măsline, pentru stropire4pâine pita, cu buzunarepâine pita, cu buzunare1miciceapă roșie, înjumătățită și feliată subțireceapă roșie, înjumătățită și feliată subțire4creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat1serrano chile, tăiat finserrano chile, tăiat fin2Bucăți de caramele Heath Barturmericturmeric32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleynucă de cocos neîndulcitănucă de cocos neîndulcită591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloțet de vin alboțet de vin alb1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloțet de vin alboțet de vin alb6inchfrigarui din lemn, inmuiate in apa rece timp de 20 de minutefrigarui din lemn, inmuiate in apa rece timp de 20 de minute

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Vinăria Bunei Speranțe Bush Vine Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc
Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc
Chenin este un strugure extrem de versatil, capabil să facă vinuri excelente în multe forme diferite, de la recolta târzie la vinul de paie până la cheninul clasic uscat și chiar M-ul. Acest exemplu este un Chenin Blanc uscat minunat de plin de viață, intens, fructat și frumos echilibrat. Aromele de mere verzi și piersică albă invită Palatul suculent, dar întins. O adâncime de fructe este ceea ce diferențiază acest vin. Arată o mare persistență a aromei și prospețimii care persistă pe gust mult timp după ce vinul a dispărut. Foarte individual, caracterul acestui vin îl face un însoțitor perfect pentru zilele calde de vară și serile lungi de balsam.
DificultateExpert
Gata În1 h, 28 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista