Frigarui De Legume De Pui Mediteranean La Gratar
Gratar mediteranean pui legume Kabobs este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,86 USD pe porție. O porție conține 297 calorii, 29G de proteine, și 15g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei vegetal, frunze de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Pui La Grătar-Kabobs De Legume, Pui De Pui Mediteranean, și Frigarui De Legume La Gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas de sticlă sau plastic superficial sau într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați toate ingredientele pentru marinată.
Adăugați puiul, amestecând pentru a acoperi cu marinată. Acoperiți vasul sau punga de etanșare; refrigerați, amestecând ocazional, cel puțin 30 de minute, dar nu mai mult de 6 ore.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Scoateți puiul din marinată; rezervați marinada. Filetați puiul, ardeiul gras, dovlecelul și ceapa alternativ pe fiecare dintre cele patru frigarui metalice de 15 inci, lăsând spațiu de aproximativ 1/4 inci între fiecare bucată.
Ungeți legumele cu marinată.
Acoperiți și grătați kaboburile la foc mediu 10 până la 15 minute, rotind și perindând frecvent cu marinată, până când puiul nu mai este roz în centru.
Adăugați sparanghel la grătar pentru ultimele 5 minute de grătar, întorcându-se ocazional, până când este crocant. Aruncați orice marinată rămasă.
Presărați brânză feta peste kabobs.
Serviți kabobs cu sparanghel.