Frigarui de glorie
Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 30 și costă 96 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 116 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână slănină, zahăr, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Gloria Veche Prajiturele, Desert De Glorie Veche, și Brioșe De Glorie De Dimineață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Înmuiați 30 de frigarui de lemn în apă timp de 1 oră. Faceți marinada combinând sosul teriyaki, usturoiul, ghimbirul, zahărul, fulgii de ardei roșu, sucul de lămâie, sarea și ceapa verde. Se amestecă împreună și se lasă deoparte.
Așezați o bucată de ananas deasupra unui creveți, apoi înfășurați totul într-o jumătate de felie de slănină. Infilați o frigăruie prin toată chestia pentru a o ancora pe toate împreună. Repetați cu restul de creveți, ananas și slănină.
Periați toate frigăruile cu marinada, apoi coaceți-le timp de 10 până la 12 minute.
Scoateți-le din cuptor și periați-le din nou, apoi întoarceți-le timp de 7 până la 8 minute, sau până când slănina sfârâie și creveții sunt fierți.Aranjați-le pe un platou și presărați-le cu ceapă verde feliată.
Serviți cald sau la temperatura camerei!(Notă: asamblați frigăruile chiar înainte de a le introduce în cuptor, deoarece nu se descurcă bine asamblate din timp.)