Frigarui De Friptură De Ardei

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați frigarui de friptură de piper. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 327 calorii. Pentru $ 3.57 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de brânză pepper jack, sos fierbinte, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi iaurtul simplu, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Sănătos De 5 Minute ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Frigarui De Friptura Teriyaki, Frigarui De Friptură De Rozmarin, și Frigarui De Friptură Thailandeză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar la mediu. Fluturați friptura tăind orizontal prin centru până când cele două jumătăți se deschid plat. Se acoperă cu folie de plastic și lira-l la aproximativ 1/4 inch grosime.
Tăiați în 3 dreptunghiuri egale.
Așezați fiecare dreptunghi de friptură. Se condimentează cu 1 lingură de condimente de friptură.
Așezați o bucată de ardei roșu prăjit de-a lungul marginii inferioare a fiecăruia.
Presărați fiecare cu 1/3 cană de brânză. Începând de la marginea de jos, rotiți fiecare dreptunghi într-un jurnal strâns.
Așezați cele 3 role paralele între ele. Străpungeți cele 3 rulouri cu 6 frigarui distanțate uniform, astfel încât fiecare frigarui să treacă prin centrul tuturor rulourilor. Feliați rulourile între frigarui pentru a face 6 frigarui cu 3 bucăți pe fiecare. Condimentează cu restul de 1 lingură de friptură condimentată.
Combinați condimentul de friptură, iaurtul, sosul fierbinte, sosul Worcestershire și pătrunjelul într-un bol.
Ungeți grătarele de grătar cu uleiul de canola. Grătați frigarui timp de 3 minute pe toate părțile.
Se servește cu sosul. Fotografie de Antonis Achilleos
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Raymond R Collection Merlot cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.