Frigarui De Creveți De Caise
Dacă 68 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., frigarui de creveți de caise ar putea fi un uimitor fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 168 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ghimbir, ulei de susan asiatic, prosciutto de la deli și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Frigarui de caise si rozmarin, Frigarui de pui-caise, și Frigarui de iepure si caise.
Instrucțiuni
Pregătiți un grătar pentru căldură mare (450 până la 550; puteți ține mâna 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 2 până la 4 secunde).
Încălziți uleiul într-o cratiță mică la foc mediu. Gatiti usturoiul si ghimbirul pana cand sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Adăugați gem, sucuri și sos de soia și gătiți până la fierbere. Măsurați 1/2 cană glazură și lăsați restul deoparte.
Înfășurați o bandă de prosciutto în jurul unui creveți și filetați pe o frigăruie. Alternați creveții cu filet și caisele, câte 2 bucăți pe frigărui.
Gătiți frigarui de creveți, întorcându-vă după cum este necesar și perindând cu glazură rezervată de 1/2 cană, până când apar urme de grătar și creveții sunt opaci, aproximativ 8 minute.
Se presară cu ceapă verde și se servește cu sos suplimentar pe lateral.