Frigarui De Creveti Portocaliu-Ghimbir
Frigarui de Creveți Portocaliu-ghimbir este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 99 calorii, 12g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, coajă de portocală, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Frigarui De Creveti Portocaliu-Ghimbir, Frigarui De Porc Ghimbir-Portocaliu, și Mini Frigarui De Creveți Cu Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 9 ingrediente într-un castron.
Adăugați creveți; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și marinați în frigider 15 minute.
Scoateți creveții din vas, rezervând marinada. Filetați creveții și sferturile portocalii alternativ pe fiecare dintre frigăruile de 8 (8 inci).
Încălziți tigaia mare pentru grătar acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare. Gatiti frigaruile 4 minute pe fiecare parte sau pana cand sunt gata, batand cu marinada rezervata.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.