Frigarui de creveti cu sos de Mango

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați frigarui de creveți cu sos de Mango. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $3.85 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 275 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți piper, chutney de mango, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Frigarui de creveti cu nuca de cocos, jalape si sos de coriandru, Frigarui de creveti cu sos de Mango, și Creveți de nucă de cocos cu sos de Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Filetați roșiile, creveții, ceapa și piperul alternativ pe fiecare dintre cele 8 frigarui.
Așezați frigarui pe un suport de sârmă acoperit cu spray de gătit; așezați raftul pe o tigaie.
Stropiți cu 2 linguri de suc; se presară piper negru și sare. Se fierbe 4 minute sau până când creveții sunt gata, întorcându-se o dată.
Combinați restul de 2 linguri de suc, chutney și ingredientele rămase într-un castron mic, amestecând bine.
Serviți sosul cu frigarui.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.