Frigarui de conopida prajita cu ardei dulci si chimen

Frigarui de conopida prajita cu ardei dulci si chimen
O porție conține 21 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Dacă 28 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., frigarui de conopidă prăjită cu ardei dulci și chimen ar putea fi un spectaculos fără gluten, primar și întreg 30 rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 15. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de chimen măcinat, piper, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Cumin-conopidă marinată și ardei prăjiți, Conopidă Prăjită Cu Parfum De Chimen, și Conopidă prăjită cu Turmeric și chimen.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați pătrate de conopidă și ardei gras; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
ConopidăConopidă
4
Puneți legumele într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți la 450 timp de 25 de minute sau până când se rumenesc ușor și se înmoaie, amestecând după 15 minute. Se răcește complet; se amestecă coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Filetați 1 floretă de conopidă și 1 pătrat de ardei gras pe fiecare dintre frigarui de 30 (6 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
ConopidăConopidă
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate18
Revista