Frigarui De Conopida La Gratar

Frigarui De Conopida La Gratar
Această rețetă face 4 porții cu 105 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți conopidă, sare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Frigarui de conopida prajita cu ardei dulci si chimen, Frigarui de miel si smochine la gratar cu glazura de menta-piper si vinete la gratar, și Frigarui de creveti Curry la gratar cu ceapa la gratar si sos de ardei rosu pentru rețete similare.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista