Frigarui De Chiftele Umplute Cu Branza
Frigarui de chiftele umplute cu brânză necesită aproximativ 2 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 170 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 25. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de usturoi, frigarui, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 21%. Rețete similare sunt Frigarui De Chiftele Umplute Cu Branza, Glisoare De Chiftele Umplute Cu Brânză, și Tigaie Cu Chiftele Umplute Cu Brânză.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 400 F. Linia de 15x10x1-inch tigaie cu folie; folie de pulverizare cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați carnea de vită, oul, pesmetul, sosul Worcestershire, usturoiul, sarea și piperul. Formați amestecul în bile de 24 (1 1/2 inch). Apăsați 1 cub de brânză în centrul fiecărei bile, sigilându-l în interior. Așezați ușor în tigaie.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când sunt fierte bine și nu mai sunt roz în centru.
Reduceți temperatura cuptorului la 375 buc. F. Desfaceți ambele cutii de aluat pe 2 foi de biscuiți fără grăsime pentru a forma două dreptunghiuri de 12x8 inci; dacă utilizați aluat cu rulou semilună, apăsați ferm perforațiile pentru a sigila.
Ungeți cu lapte și presărați semințe de susan uniform peste aluat.
Se coace la 375 buc.f 10 până la 12 minute sau până se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 20 de minute.
Tăiați fiecare foaie de semilună în pătrate de 24 (2x2 inci).
Pentru a servi, așezați 1 pătrat semilună pe frigărui; adăugați salată, roșii, chiftele, felie de murături, ketchup și muștar. Sus cu un alt pătrat semilună.