Frigarui de carne de porc în sos de vin roșu cu chutney de smochine și afine

Frigarui de carne de porc în sos de vin roșu cu chutney de smochine și afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați frigarui de carne de porc în sos de vin roșu cu chutney de smochine și afine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 65g de grăsime, și un total de 1139 calorii. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $ 5.51 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, unt, afine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu #SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Carne de porc cu Chutney de mere-afine, Cotlet De Porc Servit Cu Chutney De Mere De Afine, și Sos De Afine Cotlet De Porc Friptură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 6 până la 8 frigarui de lemn care au fost înmuiate în apă timp de câteva minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
2
Pentru carnea de porc: aduceți o cratiță mare cu apă la foc mic și gătiți burta de porc timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Scoateți din apă și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Combinați sarea, zahărul, boabele de piper, ardeiul roșu zdrobit, frunzele de dafin, usturoiul și 4 căni de apă într-o cratiță mare. Aduceți amestecul la foc mic, apoi lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Așezați coapsa de porc în amestecul de saramură și lăsați-o să stea la frigider până este gata de gătit, cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
6
Scoateți carnea de porc din saramură, aruncați saramura și aduceți la temperatura camerei înainte de a găti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Încălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mediu. Frigărui cotlet de porc, burta de porc, ceapa si ardei si se presara cu sare șipiper. Grătați frigarui până când carnea de porc este gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
Carne De PorcCarne De Porc
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Pentru sosul de vin roșu: topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Se adaugă ceapa, morcovii, țelina și usturoiul și se sotează până se înmoaie. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Adăugați vinul, bulionul de vită, afinele, zahărul și rozmarinul. Se amestecă pentru a dizolva zahărul. Se fierbe, amestecând ocazional, până când sosul se reduce la jumătate. Se strecoară sosul și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1
Combinați afine, smochine, vin, stafide, miere, ghimbir, scorțișoară, cuișoare și 1/2 cană de apă într-o cratiță mare. Aduceți amestecul la foc mic și gătiți până când stafidele, smochinele și afinele sunt umplute și amestecul este îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se scoate de pe foc și se amestecă ceapa verde, sucul de lămâie, pătrunjelul, cimbrul și o picătură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Serviți carnea de porc acoperită cu sosul de vin roșu și chutney.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ

Ingrediente

2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilBucăți de legume de mărimea unei mușcăturiBucăți de legume de mărimea unei mușcături2ardei grași, tăiați în bucăți de mărimea mușcăturiiardei grași, tăiați în bucăți de mărimea mușcăturii6creveți și cu venePiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat907ardei habenerocarne de porc dezosată (aproximativ, tăiată și tăiată în cuburicarne de porc dezosată (aproximativ, tăiată și tăiată în cuburi2morcovi, tocațimorcovi, tocați1pedunculțelină, tocatățelină, tocată1pinchPinch scorțișoarăPinch scorțișoară1Oreos dublu umplutardei roșu zdrobitardei roșu zdrobit2frunze de dafin uscatefrunze de dafin uscate1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilafine uscateafine uscate2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilafine uscateafine uscate2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsmochine uscate, tocatesmochine uscate, tocate1Oreos dublu umplutghimbir proaspăt rasghimbir proaspăt ras1Oreos dublu umplutpătrunjel proaspăt tocatpătrunjel proaspăt tocat1crenguțărozmarin proaspătrozmarin proaspăt1cp. legume (de exemplu, spanac)cimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat3cuișoarecrumble de carne vegetariană congelatăcrumble de carne vegetariană congelată1ceapa verde, feliata subtireceapa verde, feliata subtire1pinchPrindeți cuișoare de pământPrindeți cuișoare de pământ2Crustă: firimituri de biscuiți graham1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1parmezan rassuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie6creveți și cu veneUlei de măsline, pentru stropireUlei de măsline, pentru stropire1ceapa, tocataceapa, tocata2ceapa, taiata in bucati de marimea muscaturiiceapa, taiata in bucati de marimea muscaturii1parmezan rasMănunchi de ierburi aromatice: coriandru proaspăt, maghiran sau oregano și cimbruMănunchi de ierburi aromatice: coriandru proaspăt, maghiran sau oregano și cimbru454ardei habenerobucată de burtă de porc (aproximativ, tăiată, tare fără piele și carne tăiată în cuburibucată de burtă de porc (aproximativ, tăiată, tare fără piele și carne tăiată în cuburi1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 baton de scortisoara (1-1/2 inchi)1 baton de scortisoara (1-1/2 inchi)4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2,2 kg coaste scurte cu os2,2 kg coaste scurte cu os591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsare, plus mai mult pentru condimentesare, plus mai mult pentru condimente6creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcu migdale (40 g fiecare), tocatecu migdale (40 g fiecare), tocate1Oreos dublu umplutcu migdale (40 g fiecare), tocatecu migdale (40 g fiecare), tocate2Crustă: firimituri de biscuiți grahamunt nesăratunt nesărat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsani de fazan daca)sani de fazan daca)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista