Frigarui de carne de porc în sos de vin roșu cu chutney de smochine și afine

Frigarui de carne de porc în sos de vin roșu cu chutney de smochine și afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați frigarui de carne de porc în sos de vin roșu cu chutney de smochine și afine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 65g de grăsime, și un total de 1139 calorii. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $ 5.51 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, unt, afine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu #SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Carne de porc cu Chutney de mere-afine, Cotlet De Porc Servit Cu Chutney De Mere De Afine, și Sos De Afine Cotlet De Porc Friptură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 6 până la 8 frigarui de lemn care au fost înmuiate în apă timp de câteva minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
2
Pentru carnea de porc: aduceți o cratiță mare cu apă la foc mic și gătiți burta de porc timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Scoateți din apă și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Combinați sarea, zahărul, boabele de piper, ardeiul roșu zdrobit, frunzele de dafin, usturoiul și 4 căni de apă într-o cratiță mare. Aduceți amestecul la foc mic, apoi lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Așezați coapsa de porc în amestecul de saramură și lăsați-o să stea la frigider până este gata de gătit, cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
6
Scoateți carnea de porc din saramură, aruncați saramura și aduceți la temperatura camerei înainte de a găti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Încălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mediu. Frigărui cotlet de porc, burta de porc, ceapa si ardei si se presara cu sare șipiper. Grătați frigarui până când carnea de porc este gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
Carne De PorcCarne De Porc
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Pentru sosul de vin roșu: topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Se adaugă ceapa, morcovii, țelina și usturoiul și se sotează până se înmoaie. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Adăugați vinul, bulionul de vită, afinele, zahărul și rozmarinul. Se amestecă pentru a dizolva zahărul. Se fierbe, amestecând ocazional, până când sosul se reduce la jumătate. Se strecoară sosul și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1
Combinați afine, smochine, vin, stafide, miere, ghimbir, scorțișoară, cuișoare și 1/2 cană de apă într-o cratiță mare. Aduceți amestecul la foc mic și gătiți până când stafidele, smochinele și afinele sunt umplute și amestecul este îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se scoate de pe foc și se amestecă ceapa verde, sucul de lămâie, pătrunjelul, cimbrul și o picătură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Serviți carnea de porc acoperită cu sosul de vin roșu și chutney.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ

Ingrediente

2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilBucăți de legume de mărimea unei mușcăturiBucăți de legume de mărimea unei mușcături2ardei grași, tăiați în bucăți de mărimea mușcăturiiardei grași, tăiați în bucăți de mărimea mușcăturii6creveți și cu venePiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carne de porc dezosată (aproximativ, tăiată și tăiată în cuburicarne de porc dezosată (aproximativ, tăiată și tăiată în cuburi2morcovi, tocațimorcovi, tocați1pedunculțelină, tocatățelină, tocată1pinchPinch scorțișoarăPinch scorțișoară1Oreos dublu umplutardei roșu zdrobitardei roșu zdrobit2frunze de dafin uscatefrunze de dafin uscate1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilafine uscateafine uscate2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilafine uscateafine uscate2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsmochine uscate, tocatesmochine uscate, tocate1Oreos dublu umplutghimbir proaspăt rasghimbir proaspăt ras1Oreos dublu umplutpătrunjel proaspăt tocatpătrunjel proaspăt tocat1crenguțărozmarin proaspătrozmarin proaspăt1Bucăți de caramele Heath Barcimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat3cuișoare1 linguriță de boia iute, afumată dacă este posibil1 linguriță de boia iute, afumată dacă este posibil1ceapa verde, feliata subtireceapa verde, feliata subtire1pinchPrindeți cuișoare de pământPrindeți cuișoare de pământ23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale12 lingurițe de pudră de usturoisuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie6creveți și cu veneUlei de măsline, pentru stropireUlei de măsline, pentru stropire1ceapa, tocataceapa, tocata2ceapa, taiata in bucati de marimea muscaturiiceapa, taiata in bucati de marimea muscaturii12 lingurițe de pudră de usturoiMănunchi de ierburi aromatice: coriandru proaspăt, maghiran sau oregano și cimbruMănunchi de ierburi aromatice: coriandru proaspăt, maghiran sau oregano și cimbru4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.bucată de burtă de porc (aproximativ, tăiată, tare fără piele și carne tăiată în cuburibucată de burtă de porc (aproximativ, tăiată, tare fără piele și carne tăiată în cuburi1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 baton de scortisoara (1-1/2 inchi)1 baton de scortisoara (1-1/2 inchi)4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsemințe de leuștean pudrăsemințe de leuștean pudră591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsare, plus mai mult pentru condimentesare, plus mai mult pentru condimente6creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional1Oreos dublu umplutsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesăratunt nesărat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsani de fazan daca)sani de fazan daca)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista