Frigarui Clasic
Dacă 24 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Kaboburile clasice de friptură ar putea fi un remarcabil lactate gratuit rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 50 de porții cu 19 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași, ciuperci buton, a.1. marinată clasică și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați A. 1. Frigarui Clasic, Friptură și legume Kabobs, și Friptură și cartofi Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Între timp, tăiați friptura în bucăți de 1-1/4 inci.
Așezați friptura, ciupercile și ardeii într-o pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați marinada; sac de etanșare. La frigider 30 min. la marinat.
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Scoateți friptura și legumele din marinată; aruncați marinada. Alternativ, filetați friptura, ciupercile și ardeii pe frigarui.
Grătar 10 min. pentru coacere medie, întorcându-se ocazional.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Podgoria Goldschmidt Alexander Valley Chelsea Merlot. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot]()
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireșe negre și condimente. Plin și rotund cu arome de prune, coacăze roșii, mure și frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul de ciocolată continuă și continuă.