Frigarui Bison Souvlaki
Reteta de frigarui Bison Souvlaki este gata în aproximativ 2 ore și 44 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 247 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 5,83 USD pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți la îndemână piper, coajă de lămâie, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 3 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Frigarui de miel souvlaki, Frigarui Souvlaki de pui cu sos Tzatziki, și Souvlaki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați friptura de fustă de bizon peste Bob în benzi late de 1 inch.
Așezați benzi de bizon într-o pungă de plastic resigilabilă așezată într-un castron puțin adânc.
Pentru marinată, combinați uleiul, sucul de lămâie, coaja de lămâie, cei 3 căței de usturoi, 1 linguriță de sare, oregano și 1/4 linguriță de piper într-un bol mic.
Se toarnă marinata peste fâșii de bizon. Sac de etanșare; întoarceți-vă pentru a acoperi benzi de bizon. Marinați la frigider timp de 2 până la 4 ore, întorcând punga ocazional.
Scurgeți fâșiile de bizon; aruncați marinada. Fir bizon benzi acordeon-stil pe frigarui, tunderea după cum este necesar.
Pentru un grătar de cărbune sau gaz, așezați frigarui de bizon pe raftul unui grătar acoperit direct la foc mediu. Grătați timp de 4 până la 6 minute, întorcând o dată la jumătatea grătarului. (Sau așezați frigarui pe raftul neîncălzit al unei tigaie pentru broiler. Se fierbe timp de 3 până la 4 inci de la căldură timp de 5 până la 7 minute, întorcându-se o dată.)
Serviți cu sos de iaurt-castravete.
Combinați iaurtul, castravetele, ceapa verde, cei 2 căței de usturoi tocat, 1/2 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper într-un bol mic. Acoperiți și răciți până când sunteți gata de servit.