Bison Souvlaki Skewers este un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 247 calorii, 34G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru $ 5.83 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 44 de minute. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți suc de lămâie, iaurt grecesc, oregano și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi iaurtul grecesc simplu, puteți urma acest fel principal cu Meyer Lemon - tort de iaurt grecesc cu ciocolată albă-Topping de iaurt grecesc ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Frigarui de miel souvlaki, Frigarui Souvlaki de pui cu sos Tzatziki, și Souvlaki.
Instrucțiuni
1
Tăiați friptura de fustă de bizon peste Bob în benzi late de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fusta Friptură
Bizon
Boabe
2
Așezați benzi de bizon într-o pungă de plastic resigilabilă așezată într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bizon
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
Bol
3
Pentru marinată, combinați uleiul, sucul de lămâie, coaja de lămâie, cei 3 căței de usturoi, 1 linguriță de sare, oregano și 1/4 linguriță de piper într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Suc De Lămâie
Coaja De Lămâie
Marinada
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă marinata peste fâșii de bizon. Sac de etanșare; întoarceți-vă pentru a acoperi benzi de bizon. Marinați la frigider timp de 2 până la 4 ore, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Bizon
5
Scurgeți fâșiile de bizon; aruncați marinada. Fir bizon benzi acordeon-stil pe frigarui, tunderea după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Bizon
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
6
Pentru un grătar de cărbune sau gaz, așezați frigarui de bizon pe raftul unui grătar acoperit direct la foc mediu. Grătați timp de 4 până la 6 minute, întorcând o dată la jumătatea grătarului. (Sau așezați frigarui pe raftul neîncălzit al unei tigaie pentru broiler. Se fierbe timp de 3 până la 4 inci de la căldură timp de 5 până la 7 minute, întorcându-se o dată.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bizon
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
Frigarui
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Serviți cu sos de iaurt-castravete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
Iaurt
Sos
1
Combinați iaurtul, castravetele, ceapa verde, cei 2 căței de usturoi tocat, 1/2 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper într-un bol mic. Acoperiți și răciți până când sunteți gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Tocat
Ceapa Verde
Castravete
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Greacă în meniu? Încercați asocierea cu Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero. Dacă vă simțiți ca merge greacă cu mâncarea grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate pentru a asocia cu pui, fructe de mare, etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Skouras Saint George Agiorgitiko cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.