Frigarui Antipasto cu Pesto Dip

Frigarui Antipasto cu Pesto Dip
Frigarui Antipasto cu Pesto Dip este un fără gluten farfurie. Această rețetă servește 8. O porție conține 434 calorii, 15g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $ 3.28 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați măsline umplute, oțet de vin, maioneză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salată de cuscus Antipasto cu vinetă de roșii PLUS frigarui Antipasto, Frigarui de friptură Fajita în baie de hrean, și Frigarui Antipasto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați iaurtul, maioneza, usturoiul, oțetul de vin roșu și sosul pesto; Se amestecă bine și se răcește timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
MaionezăMaioneză
UsturoiUsturoi
IaurtIaurt
2
Faceți frigarui: introduceți ingredientele unul câte unul pe frigarui în această ordine: roșii cherry, frunze de busuioc pliate, jumătate de bilă de mozzarella, ciuperci, pepperoni, busuioc, măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii CherryRoșii Cherry
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
CiuperciCiuperci
BusuiocBusuioc
MăslineMăsline
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
3
Serviți frigarui cu baie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista