Fricassee de pui și ciuperci sălbatice

Fricassee de pui și ciuperci sălbatice
Fricassee de pui și ciuperci sălbatice ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 324 calorii, 41G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $ 8.75 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de unt, ulei de măsline, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fricassee de pui și ciuperci sălbatice, Fricassee De Ciuperci Sălbatice Peste Mămăligă, și Sparanghel Prăjit Și Fricassee De Ciuperci Sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1/2 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Condimentați puiul cu sare și piper; gatiti aproximativ 6 minute pe fiecare parte pana cand este fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scoateți pe platou; acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Uleiul rămas cald în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ciuperci, praz și cimbru; gatiti, amestecand des, pana cand lichidul de ciuperci se evapora si prazul se inmoaie, aproximativ 6 minute. Se amestecă untul, bulionul, vinul (dacă se folosește) și orice sucuri din platoul de pui; gatiti 3 minute sau pana se evapora cea mai mare parte a lichidului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Împărțiți sosul în 4 farfurii; deasupra cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateNormal
Gata În26 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista