Fricassee de pui și ciuperci sălbatice

Fricassee de pui și ciuperci sălbatice
Fricassee de pui și ciuperci sălbatice ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 324 calorii, 41G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $ 8.75 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de unt, ulei de măsline, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fricassee de pui și ciuperci sălbatice, Fricassee De Ciuperci Sălbatice Peste Mămăligă, și Sparanghel Prăjit Și Fricassee De Ciuperci Sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1/2 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Condimentați puiul cu sare și piper; gatiti aproximativ 6 minute pe fiecare parte pana cand este fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți pe platou; acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Uleiul rămas cald în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ciuperci, praz și cimbru; gatiti, amestecand des, pana cand lichidul de ciuperci se evapora si prazul se inmoaie, aproximativ 6 minute. Se amestecă untul, bulionul, vinul (dacă se folosește) și orice sucuri din platoul de pui; gatiti 3 minute sau pana se evapora cea mai mare parte a lichidului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Împărțiți sosul în 4 farfurii; deasupra cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateNormal
Gata În26 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista