Fricassee de pui Lemony cu șalotă și Moreluri

Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Fricassee de pui Lemony cu șalotă și Moreluri ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $6.45 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 867 calorii, 68G de proteine, și 60g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sparanghel subțire creion, șalotă, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Fricassee de pui cu Moreluri, Supă de sparanghel cu șalotă prăjită și Moreluri, și Pui prăjit cu Moreluri și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare adâncă, topiți 2 linguri de unt. Condimentați bucățile de pui cu sare și piper, adăugați bucățile în tigaie și gătiți la foc mare, rotind ocazional, până se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Adăugați șalotele și morelele și gătiți timp de 2 minute.
Adăugați apa, acoperiți bine și fierbeți la foc moderat până când puiul este gătit, aproximativ 15 minute.
Între timp, într-o cratiță mare, aburiți sparanghelul peste 1 inch de apă până când este crocant, 2 până la 3 minute.
Transferați puiul pe o farfurie.
Adăugați sucul de lămâie și coaja în tigaie și gătiți la foc mare timp de 2 minute. Rotiți restul de 1 lingură de unt în sos și condimentați cu sare și piper.
Se toarnă sosul peste pui și se servește cu sparanghelul.