Fricassee de pui cu pilaf de busuioc de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,09 USD pe porție. O porție conține 753 calorii, 36g de proteine, și 33g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, ulei de măsline, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până orez ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Tomate-busuioc pui și caju orez Pilaf, Pui cu Pilaf de roșii, și Piept de pui cu usturoi de busuioc cu sos de busuioc de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F condimentați pieptul de pui cu sare și piper. Dragați puiul în făină și scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bomboane Salvatoare
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Încălziți jumătate din untul clarificat (1/8 cană) într-o tigaie mare și rumeniți puiul pe ambele părți la foc mediu, gătind aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți într-o caserolă rezistentă la cuptor.
4
Adăugați restul de unt clarificat (cealaltă 1/8 cană) în aceeași tigaie și adăugați roșiile și busuiocul tocat, gătind ușor la foc mic timp de 2 minute. Apoi, adăugați vinul alb și reduceți lichidul la jumătate. Când lichidul din tigaia sotată este redus, adăugați stocul de legume și smântâna grea și aduceți la fierbere blândă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Sani De Fazan Daca)
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Lăsați sosul să gătească până când amestecul începe să se îngroașe aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Se toarnă sosul direct peste puiul din caserolă și se coace acoperit la cuptor până când temperatura internă atinge 165 de grade F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 25 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
În timp ce puiul gătește, începeți orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie și sotati ceapa și usturoiul până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Adăugați orez și pâine prăjită ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10
Se toarnă cele 5 căni de bulion de pui și se adaugă condimentul de pasăre și se condimentează cu sare și piper. Reveniți la fierbere, reduceți focul, acoperiți și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 25 de minute, păstrând acoperit în orice moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
11
Când puiul este gata, transferați bucățile într-un platou utilitar. Puiul ar trebui să aibă în continuare sos deasupra. Puteți lingura mai mult sos deasupra puiului, dacă doriți, dar cea mai mare parte a sosului rămas în caserolă va fi folosită pentru orez. Terminați orezul adăugând sosul de roșii / busuioc și combinând bine. Puneți orezul pe centrul plăcii de servire, acoperiți cu o bucată de pui și garnisiți cu busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper