Fricassee de pui cu pilaf de busuioc de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,09 USD pe porție. O porție conține 753 calorii, 36g de proteine, și 33g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, ulei de măsline, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până orez ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Tomate-busuioc pui și caju orez Pilaf, Pui cu Pilaf de roșii, și Piept de pui cu usturoi de busuioc cu sos de busuioc de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F condimentați pieptul de pui cu sare și piper. Dragați puiul în făină și scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți jumătate din untul clarificat (1/8 cană) într-o tigaie mare și rumeniți puiul pe ambele părți la foc mediu, gătind aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți într-o caserolă rezistentă la cuptor.
4
Adăugați restul de unt clarificat (cealaltă 1/8 cană) în aceeași tigaie și adăugați roșiile și busuiocul tocat, gătind ușor la foc mic timp de 2 minute. Apoi, adăugați vinul alb și reduceți lichidul la jumătate. Când lichidul din tigaia sotată este redus, adăugați stocul de legume și smântâna grea și aduceți la fierbere blândă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Sani De Fazan Daca)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Lăsați sosul să gătească până când amestecul începe să se îngroașe aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Se toarnă sosul direct peste puiul din caserolă și se coace acoperit la cuptor până când temperatura internă atinge 165 de grade F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 25 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
În timp ce puiul gătește, începeți orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie și sotati ceapa și usturoiul până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați orez și pâine prăjită ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10
Se toarnă cele 5 căni de bulion de pui și se adaugă condimentul de pasăre și se condimentează cu sare și piper. Reveniți la fierbere, reduceți focul, acoperiți și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 25 de minute, păstrând acoperit în orice moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
11
Când puiul este gata, transferați bucățile într-un platou utilitar. Puiul ar trebui să aibă în continuare sos deasupra. Puteți lingura mai mult sos deasupra puiului, dacă doriți, dar cea mai mare parte a sosului rămas în caserolă va fi folosită pentru orez. Terminați orezul adăugând sosul de roșii / busuioc și combinând bine. Puneți orezul pe centrul plăcii de servire, acoperiți cu o bucată de pui și garnisiți cu busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper