Fricassee de Chanterelles este un vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 6,65 USD pe porție. O porție conține 435 calorii, 4G de proteine, și 36g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, pappardelle, vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Chanterelles Murate, Sparanghel cu galbenele și alune, și Tortelloni cu Moreluri și Chanterelles.
Instrucțiuni
1
Se topește 3 linguri de unt cu 1 lingură de ulei într-o mareskillet peste căldură medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
2
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sare și piper și se gătește,amestecând ocazional, până se înmoaie șiușor auriu, 4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ceapă
3
Adăugați usturoiși gătiți timp de 1 minut. Se amestecă vinul șigătiți până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
4
Adăugați restul de 3 linguri de unt, restul de 1 lingură de ulei și ciupercile.Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ciupercilesunt ușor aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Unt
Ulei De Gătit
5
Adăugațicremă și nucșoară și gătiți până se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute. Se amestecă 1 lingurițăoregano. Condimentează după gust cu sare, piper și suc de lămâie. Aruncați într-o tigaie cu paste fierte sau serviți peste cartofi fierți zdrobiți.