Fricass de pui și anghinare cu ciuperci Morel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 437 calorii, 29G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $5.1 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți apă, anghinare pentru copii, frunze de dafin și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fricassee de pui cu smântână și ciuperci Morel, Fricassee de pui, fenicul și anghinare, și Fricassee de pui cu rădăcini de pătrunjel și ciuperci de Chanterelle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Umpleți vasul mare cu apă. Strângeți sucul din 1 lămâie în apă; adăugați jumătăți de lămâie. Rupeți frunzele exterioare de la 1 anghinare până când rămân doar frunze verzi palide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Suc
Lămâie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Tăiați partea superioară la 3/4 inch de sus; tăiați capătul tijei.
3
Tăiați pe jumătate pe lungime. Frecați părțile tăiate de anghinare cu jumătate de lămâie; transferați în castron cu apă de lămâie. Repetați cu anghinarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Lămâie
Apă
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Aduceți 6 căni de apă, 2 linguri de făină, 2 lingurițe de sare și frunze de dafin pentru a fierbe într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Adăugați jumătăți de anghinare și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
6
Scurgere.
7
Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare și adâncă, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Presărați puiul cu sare și piper. Dragă pui în făină, scuturând excesul. Gatiti puiul pana se rumeneste, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
Făină Pentru Toate Scopurile
9
Transferați puiul în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
10
Adăugați ciuperci, morcovi și șalotă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ceapă Eșalotă
Morcov
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Se presară sare și piper. Saut până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
12
Se adauga 1 lingura cimbru si usturoi; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Cimbru
13
Adăugați vin; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
14
Adăugați bulion și anghinare; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Bulion
15
Puneți puiul în tigaie, reduceți focul la mediu scăzut, acoperiți și fierbeți 20 de minute. Întoarceți puiul, acoperiți și fierbeți până la fiert, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
16
Transferați puiul și legumele în platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Pui întreg
17
Bateti CR ampermormme fra FRA în sos în tigaie; se aduce la fierbere. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Creme Fraiche
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bateti
18
Se toarnă sosul peste pui, se presară cu 1 lingură de cimbru rămas și se servește.