Fricass de pui și anghinare cu ciuperci Morel

Fricass de pui și anghinare cu ciuperci Morel
Fricass de pui și anghinare cu ciuperci Morel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 437 calorii, 29G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $5.1 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți apă, anghinare pentru copii, frunze de dafin și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fricassee de pui cu smântână și ciuperci Morel, Fricassee de pui, fenicul și anghinare, și Fricassee de pui cu rădăcini de pătrunjel și ciuperci de Chanterelle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți vasul mare cu apă. Strângeți sucul din 1 lămâie în apă; adăugați jumătăți de lămâie. Rupeți frunzele exterioare de la 1 anghinare până când rămân doar frunze verzi palide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
SucSuc
LămâieLămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați partea superioară la 3/4 inch de sus; tăiați capătul tijei.
3
Tăiați pe jumătate pe lungime. Frecați părțile tăiate de anghinare cu jumătate de lămâie; transferați în castron cu apă de lămâie. Repetați cu anghinarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
LămâieLămâie
ApăApă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Aduceți 6 căni de apă, 2 linguri de făină, 2 lingurițe de sare și frunze de dafin pentru a fierbe într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați jumătăți de anghinare și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
6
Scurgere.
7
Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare și adâncă, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Presărați puiul cu sare și piper. Dragă pui în făină, scuturând excesul. Gatiti puiul pana se rumeneste, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
9
Transferați puiul în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
10
Adăugați ciuperci, morcovi și șalotă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Se presară sare și piper. Saut până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
12
Se adauga 1 lingura cimbru si usturoi; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
13
Adăugați vin; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
14
Adăugați bulion și anghinare; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
BulionBulion
15
Puneți puiul în tigaie, reduceți focul la mediu scăzut, acoperiți și fierbeți 20 de minute. Întoarceți puiul, acoperiți și fierbeți până la fiert, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
16
Transferați puiul și legumele în platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
17
Bateti CR ampermormme fra FRA în sos în tigaie; se aduce la fierbere. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Creme FraicheCreme Fraiche
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
18
Se toarnă sosul peste pui, se presară cu 1 lingură de cimbru rămas și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
CimbruCimbru
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista