Fresas Con Crema (căpșuni cu smântână)

Fresas Con Crema (căpșuni cu smântână)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Fresas Con Crema (căpșuni cu smântână). Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 367 calorii. Această rețetă servește 6. Un amestec de crema fresca, extract de vanillan, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 596 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Helado de Ma și crema (înghețată de porumb-Creman), Mereng de fresas (Desert columbian de bezea cu căpșuni), și Înghețată Italiană Creman.

Instrucțiuni

1
Într-un castron cu ajutorul unui mixer, combinați CR aproxormme fra frombroche, smântână grea, vanilie și zahăr.Bateți la viteză medie-mare până se formează vârfuri moi și crema își păstrează forma.Folosind pahare sau pahare de plastic, faceți straturi folosind căpșuni și cremă (adică: un strat de căpșuni, apoi un strat de cremă și așa mai departe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Crema MexicanăCrema Mexicană
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Stropiți cu lapte condensat dacă doriți și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista