Fregola cu anghinare, Feta, migdale și ierburi

Fregola cu anghinare, Feta, migdale și ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fregola cu anghinare, Feta, migdale și ierburi. Această rețetă servește 4. O porție conține 601 calorii, 19g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, cuscus israelian, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Anghinare coapte în tavă cu migdale, pesmet și ierburi, Lemony Fregola cu Cockles și ierburi, și Picior Homeric De Miel Cu Glazură Portocalie De Sânge, Fregola, Fetan Și pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți un castron mediu cu apă și adăugați sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Tăiați treimea superioară a anghinarei, precum și partea inferioară dură a tulpinii. Tăiați pielea întunecată de la bază, apoi tăiați fiecare anghinare pe jumătate pe lungime. Folosind o lingură de grapefruit sau o linguriță mică, răzuiți "sufocarea" Păroasă din fiecare jumătate și scoateți orice frunze violete. Feliați anghinarea în bucăți de 1/2 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
3
Într-o oală medie (3 litri), aduceți la fierbere 6 căni de apă, ulei de măsline, sare, căței de usturoi și fulgi de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați anghinarea și fierbeți, acoperite, până se înmoaie, 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
5
Scoateți anghinarea cu o lingură cu fante într-un castron, lăsând apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Aduceți apa la fierbere și adăugați fregola (sau cuscusul) și gătiți până se înmoaie, 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
FregulaFregula
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
7
Se scurge bine și se întoarce în oală.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Adăugați anghinare, migdale, mentă, mărar și cea mai mare parte a feta și încă 2 linguri de ulei de măsline. Aruncați bine și condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
(23)(23)
MărarMărar
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
9
Se servește cu o feta rămasă presărată deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista