Freekeh și Frisone
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Freekeh și Frisincroume ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,65 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 483 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet de vin, tunan în ulei de măsline, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Marocan Freekeh Pilaf, Salată Freekeh cu pui, și Supă de mazăre cu Freekeh și Pesto.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare cu apă clocotită, albiți fasolea verde până când este doar fragedă și verde strălucitor, aproximativ 2 minute.
Scurgeți șitransferați într-un castron cu apă cu gheață pentru a se răci, apoi scurgeți și puneți deoparte la frigider.
Într-un castron mediu, amestecați oțetul, muștarul, sarea și piperul, apoi amestecați uleiul până se emulsionează.
Tăiați roșiile uscate la soare în fâșii de 1/8 inch lățime (3 mm lățime) și adăugați la pansament; dacă roșiile nu au fost ambalate în ulei, puneți-le deoparte pentru a se înmuia în pansament timp de cel puțin 15 minute.
Întindeți frisonul și pătrunjelul pe un platou mare de servire. Faceți grămezi de măsline, freekeh, ton, ouă și fasole; cu o lingură cu fante, transferați roșiile din pansament într-o grămadă în frisone și stropiți totul cu pansamentul.
Pentru a găti și a curăța ouăle, puneți-le într-o cratiță mică, cu suficientă apă pentru a le acoperi.
Se pune la foc mare, se acoperă tigaia și se fierbe. Scoateți imediat de pe foc și lăsați să stea, acoperit, timp de 8 minute (pentru un gălbenuș cremos) sau 10 minute (pentru un gălbenuș ferm).
Se scurge, se acoperă cu apă rece și se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se descurca. Atingeți coaja peste tot cu partea din spate a lingurii, apoi îndepărtați coaja începând de la capătul mai larg. Scufundați-vă înapoi în apa rece pentru a le clăti, apoi folosiți ouăle după cum doriți.
Retipărit cu permisiunea cerealelor integrale pentru o nouă generație: mâncăruri ușoare, mese consistente, dulciuri și diverse gustări pentru bucătarul de zi cu zi de Liana Krissoff. Drepturi de autor 2012 liana Krissoff; fotografii drepturi de autor 2012 Rinne Allen. Publicat în 2012 de Stewart, Tabori & Chang, o amprentă a lui ABRAMS.