Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 196 calorii. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați paprika, praf de usturoi, sos worcestershire și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Cel mai bun condiment uscat freca pentru pui, carne de vită și carne de porc, I Ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom, și Cel Mai Bun Pui Mărunțit Pentru Mâncărurile Dvs. De Pui + Bulion De Pui De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă ingredientele uscate împreună într-un castron mic și se freacă în pui, asigurându-se că se freacă în colțuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Lăsați freca să stea pe pui până la 12 ore la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Preîncălziți un grătar la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Puneți mai întâi carnea întunecată pe grătar, deoarece are un timp de gătit mai lung decât carnea albă. Grătați până când temperatura internă a puiului este de 180 de grade F pentru toate părțile, cu excepția sânilor și este de 165 de grade F pentru sâni atunci când este măsurată cu un termometru citit instantaneu. Când puiul este aproape terminat la grătar, ungeți-l cu o cantitate generoasă de sos de grătar pe toată carnea. Salvați orice sos rămas pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Combinați toate ingredientele într-o cratiță și aduceți încet la fierbere la foc mediu-mare; apoi reduceți focul și fierbeți până când sosul începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm