Frascatelli cu Pecorino și verdeață de muștar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Frascatelli cu Pecorino și muștar. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 440 calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână făină de semolă, sare kosher, verdeață de muștar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Omletă Cu Sparanghel, Verdeață Și Pecorino, Verdeață de iarnă cu pere prăjite și Pecorino, și Verdeață de primăvară prăjită cu alune și Pecorino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți făina de semolă într-un strat uniform într-un vas de copt de 8x8x2". Umpleți un castron mic CU1 cană de apă și așezați lângă vas. Lucrând în 4-5 loturi, adunați vârful degetelor și degetul mare de 1 mână împreună și, lucrând rapid, scufundați-vă într-un castron cu apă, ridicați mâna din castron și stropiți apă peste semolă.Repetați de mai multe ori până când suprafața semolinei este presărată cu pete umede zdrențuite de dimensiunea unui nichel.
Lăsați să stea până cândapa este absorbită, formând individualgăluște, aproximativ 5 secunde. Folosind o spatula de pește sau o lingură cu fante, întoarceți găluștelepeste pentru a acoperi cu semolă, apoi transferați într-o sită. Se agită ușor peste același fel de coacere pentru a îndepărta excesul de semolă; transferațigăluște pe o foaie mare de copt cu margini.Repetați cu grișul rămas și apă până când s-a folosit toată apa sau toată semolina (poate rămâne puțină apă sau grâu).
Lucrează în 3-4 loturi, gălușteîntr-o oală mare cu apă sărată care fierbe încet(dacă apa fierbe prea repede, poate rupe găluștele), învârtind ușorapă o dată sau de două ori pentru a preveni lipirea, până la două secunde, aproximativ 30 de secunde. Folosind o lingură cu fantă, transferați frascatelli pe o altă foaie de copt mai mare.
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când untul este spumos și se formează bucăți rumenite pe fundul tigaiei,aproximativ 2 minute.
Adăugați frascatelli fierți șitoss ușor pentru a acoperi.
Adăugați verde muștarși pliați ușor doar pentru a acoperi și ușor lăsați verdele. Condimentează după gust cu sareși piper și împărțiți între boluri. Topfrascatelli cu Pecorino ras.
Per porție: 450 calorii, 14 g grăsime, 4 g fibre