Franceză într-o clipă: ușor de dovleac-arțar mic dejun souffl 6s

Rețeta franceză într-o clipă: micul dejun ușor de dovleac-arțar souffl 6s este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4 și costă 90 de cenți pe porție. O porție conține 120 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Mulți oameni au plăcut foarte mult această masă de dimineață. Această rețetă este plăcută de 476 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de dovleac pur și pur, ouă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Franceză într-o clipă: ușor minunat vinete Tian, Franceză într-o clipă: omletă ușoară cu dovlecei, brânză de capră și mentă, și Franceză într-o clipă: salată franceză de linte și orz Olivey.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 375 F. în vasul mediu, amestecați gălbenușurile, dovleacul, siropul, nucșoara și vârful de sare până se combină bine.
Într-un castron mare curat, bateți albușurile de ou până la vârfuri moi.
Transferați lingura grămadă de albușuri bătute în amestecul de gălbenușuri. Se amestecă energic pentru a încorpora. Apoi, se toarnă ușor amestecul de gălbenuș în alb și se pliază ușor cu spatula de cauciuc până se încorporează.
Se toarnă souffl amestecător în șase ramekine de 6 uncii pe o foaie de copt cu margini mici.
Se introduce în cuptor și se reduce imediat temperatura la 350 F.
Coaceți până se umflă și devin aurii, 25 până la 30 de minute.
Serviți imediat, cu sirop de arțar extra cald pe lateral.