Franceză într-o clipă: salată franceză de linte și orz Olivey

Franceză într-o clipă: salată franceză de linte și orz Olivey
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați franceza într-o clipă: salată de linte franceză Olivey și orz. Această rețetă vegană servește 6 și costă $1.02 pe portie. O porție conține 307 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime. 92 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți cimbru, usturoi, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Franceză într-o clipă: salată de linte Dijon cu creveți prăjiți cu lămâie, Franceză într-o clipă: supă de linte și cârnați, și Franceză într-o clipă: găluște de supă de ceapă franceză.

Instrucțiuni

1
Puneți orzul într-o oală medie la foc mediu-mare și prăjiți, amestecând des, până când orzul miroase prăjit și pe boabe apar mici pete aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați 2 căni de bulion de legume și 2 căni de apă, 1 cățel de usturoi, jumătate din frunza de dafin și sare. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Apoi, reduceți focul la minim și fierbeți, acoperit, până când orzul este fraged, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
OrzOrz
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Scurgeți excesul de lichid și aruncați frunza de dafin și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Puneți lintea într-o oală separată cu capac și acoperiți cu 2 căni de bulion de legume, 1 cățel de usturoi, jumătate din frunza de dafin și sare. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Apoi, reduceți focul la minim și fierbeți, acoperit, până când lintea este fragedă, dar nu și-a pierdut forma, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
LinteLinte
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Scurgeți excesul de lichid și aruncați frunza de dafin și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
În timp ce orzul și lintea se gătesc, amestecați tapenada, sucul de lămâie, jumătate din coaja de lămâie, uleiul de măsline, cimbru și sare și piper, pentru a forma o vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
LinteLinte
OrzOrz
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Aruncați ușor orzul și lintea cu o spatulă de silicon într-un castron mare cu vinetă, pătrunjel, scallions și coaja de lămâie rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
LinteLinte
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
OrzOrz
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De CoptSpatula De Copt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Serviți cald sau la temperatura camerei (cel mai bine este temperatura camerei), mai ales lângă o bucată mare de somon prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Franceză în meniu? Încercați să împerecheați cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Mouton Cadet Bordeaux Rouge cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Mouton Cadet Bordeaux Rouge
Mouton Cadet Bordeaux Rouge
Un roșu dens, cu o nuanță purpurie pronunțată. Nasul este expresiv și complex, bogat în arome de fructe proaspete și coapte, în special cireș roșu și cireș morello, cu o notă de condiment. Atacul, asupra fructului, este bogat și suplu, mijlocul palatului plin și fructat pe taninuri mătăsoase. Arătând o lungime atractivă pe gust, are un finisaj proaspăt și picant care exprimă tot caracterul tipic al merlotului și calitatea foarte înaltă a vintage-ului.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista