Franceză într-o clipă: 5 capete de pui fript cu usturoi

Nevoie de o curs principal fără gluten și דל פחמימות,? Franceză într-o clipă: 5 capete de pui prăjit cu usturoi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 157g de proteine, 145g de grăsime, și un total de 2161 calorii. Pentru $9.64 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Dacă aveți la îndemână pui, unt, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Această rețetă de la Serious Eats are 148 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Încercați Franceză într-o clipă: sandwich-uri Daube friptură de vită, Franceză Într-O Clipă: Rață Rustică Prăjită Cu Cartofi Noi, Zahăr S, și Flash friptură de vită cu usturoi, rozmarin și Girolles (schiacciat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Tăiați sfertul superior al celor două capete de usturoi pe orizontală.
Stropiți fiecare cap de usturoi cu o cantitate de ulei de măsline de mărimea unui ban și presărați ușor cu sare. Înfășurați bine în folie. Prăjiți timp de 1,5 ore. Se lasă să se răcească. Apoi stoarceți carnea moale de usturoi din cap.
Ridicați căldura cuptorului la 425 F.
Folosiți degetele pentru a separa pielea puiului de carne, aveți grijă să nu rupeți pielea. Curățați căței de 1 cap de usturoi și împrăștiați-i peste tot puiul sub piele.
Folosiți o furculiță pentru a zdrobi untul, două capete de căței de usturoi prăjiți și 1 lingură de cimbru împreună. Sare și piperează interiorul și exteriorul puiului uscat și freacă peste tot cu untul de usturoi.
Tăiați al patrulea cap de usturoi pe jumătate orizontal. Umpleți capul de usturoi, rozmarinul și cimbrul rămas în cavitatea puiului.
Așezați puiul pe un raft într-o tigaie.
Separați, dar nu coajați, cuișoarele ultimului cap de usturoi. Împrăștiați-le pe fundul tigaiei și turnați vinul și bulionul. Acoperiți ușor puiul cu folie.
Prăjiți puiul timp de 30 de minute.
Scoateți folia și prăjiți încă 60 de minute, până când sucurile se limpezesc și pielea este crocantă. Ungeti la fiecare 15 minute sau cam asa ceva.
Scoateți puiul să se odihnească. Puneți tigaia la foc mediu-mare pe aragaz și reduceți sosul de tigaie la 1/2 cană.
Serviți alături de puiul prăjit.