Franceză într-o clipită: topitură de ton ni Approximaloise

Franceză într-o clipită: topitură de ton ni Approximaloise
Rețeta franceză într-o clipită: topitura de ton ni Ucroomise este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un uimitor pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 567 calorii, 39G de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $6.52 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 25 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, roșii uscate la cuptor, gruyulincrumre și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Încercați Franceză Într-O Clipă: Chips-Uri De Năut Ni Arkosise, Franceză într-o clipită: salată de pâine ni Nicolas Panzanella, și Franceză într-o clipă: ton rar condimentat marocan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Preîncălziți grătarul interior sau exterior la cea mai înaltă setare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Frecați tonul peste tot cu uleiul de măsline și condimentați-l liberal cu ierburi uscate de Provence, sare și piper. Căutați tonul pe grătar până când este gătit la coacerea dorită. Caut 3 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar. Pune tonul deoparte să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
În timp ce tonul se gătește la grătar, așezați jumătățile de baghetă tăiate cu fața în jos pe grătar, doar până când sunt ușor prăjite. Tăiați marginea de pe cățelul de usturoi și frecați pâinea fierbinte cu partea tăiată a usturoiului. Apoi, tăiați fiecare bucată de baghetă în jumătate, astfel încât să aveți 4 bucăți pentru 4 sandvișuri cu față deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
BaguetteBaguette
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Într-un castron mediu, amestecați maioneza, tapenada, muștarul, oțetul sau sucul de lămâie, pasta de hamsii, cornichonii, măslinele, șalota, pătrunjelul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
CornișonCornișon
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Feliați tonul peste Bob în felii de 1/2 inch. Ar trebui să obțineți aproximativ 12 felii. Ventilați feliile de ton pe o foaie de copt în stive de trei și acoperiți fiecare stivă cu un sfert din Gruyul Ucrulre. Așezați tonul chiar sub broiler până când brânza este topită, aproximativ 2 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GruyereGruyere
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
6
Împărțiți sosul de tartar de măsline negre între cele 4 bucăți de baghetă. Apoi, împărțiți rucola și roșiile prăjite printre cele 4 sandvișuri. Folosiți o spatulă pentru a ridica fiecare teanc de ton și brânză deasupra unui sandviș. Odată ce toate cele 4 sandvișuri sunt asamblate, serviți imediat. Citron Press este modalitatea perfectă de a spăla totul!
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
CitronCitron
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Franceză în meniu? Încercați să împerecheați cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ai putea încerca este Baronul des Chartrons Bordeaux. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Baron des Chartrons Bordeaux
Baron des Chartrons Bordeaux
Nas de fructe roșii proaspete. Structură excelentă, taninuri moi și final proaspăt de cireșe coapte și afine. Elegant și foarte tipic denumirii.Baron des Chartrons Rouge este în mod ideal asociat cu carne de vită la grătar, paste de brânză sau miel.
DificultateMediu
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate61
Revista