Franceză într-o clipită: topitură de ton ni Approximaloise

Franceză într-o clipită: topitură de ton ni Approximaloise
Rețeta franceză într-o clipită: topitura de ton ni Ucroomise este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un uimitor pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 567 calorii, 39G de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $6.52 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 25 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, roșii uscate la cuptor, gruyulincrumre și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Încercați Franceză Într-O Clipă: Chips-Uri De Năut Ni Arkosise, Franceză într-o clipită: salată de pâine ni Nicolas Panzanella, și Franceză într-o clipă: ton rar condimentat marocan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Preîncălziți grătarul interior sau exterior la cea mai înaltă setare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Frecați tonul peste tot cu uleiul de măsline și condimentați-l liberal cu ierburi uscate de Provence, sare și piper. Căutați tonul pe grătar până când este gătit la coacerea dorită. Caut 3 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar. Pune tonul deoparte să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
În timp ce tonul se gătește la grătar, așezați jumătățile de baghetă tăiate cu fața în jos pe grătar, doar până când sunt ușor prăjite. Tăiați marginea de pe cățelul de usturoi și frecați pâinea fierbinte cu partea tăiată a usturoiului. Apoi, tăiați fiecare bucată de baghetă în jumătate, astfel încât să aveți 4 bucăți pentru 4 sandvișuri cu față deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
BaguetteBaguette
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Într-un castron mediu, amestecați maioneza, tapenada, muștarul, oțetul sau sucul de lămâie, pasta de hamsii, cornichonii, măslinele, șalota, pătrunjelul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
CornișonCornișon
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Feliați tonul peste Bob în felii de 1/2 inch. Ar trebui să obțineți aproximativ 12 felii. Ventilați feliile de ton pe o foaie de copt în stive de trei și acoperiți fiecare stivă cu un sfert din Gruyul Ucrulre. Așezați tonul chiar sub broiler până când brânza este topită, aproximativ 2 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GruyereGruyere
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
6
Împărțiți sosul de tartar de măsline negre între cele 4 bucăți de baghetă. Apoi, împărțiți rucola și roșiile prăjite printre cele 4 sandvișuri. Folosiți o spatulă pentru a ridica fiecare teanc de ton și brânză deasupra unui sandviș. Odată ce toate cele 4 sandvișuri sunt asamblate, serviți imediat. Citron Press este modalitatea perfectă de a spăla totul!
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
CitronCitron
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Franceză în meniu? Încercați să împerecheați cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ai putea încerca este Baronul des Chartrons Bordeaux. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Baron des Chartrons Bordeaux
Baron des Chartrons Bordeaux
Nas de fructe roșii proaspete. Structură excelentă, taninuri moi și final proaspăt de cireșe coapte și afine. Elegant și foarte tipic denumirii.Baron des Chartrons Rouge este în mod ideal asociat cu carne de vită la grătar, paste de brânză sau miel.
DificultateMediu
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate61
Revista