Franceză într-o clipită: supă groasă de țelină cu Gruyulincormulre
![Franceză într-o clipită: supă groasă de țelină cu Gruyulincormulre](https://static.fooddiez.ro/media/images/recipe/198600.webp?v=1708597674)
Rețeta franceză într-o clipă: supa de Celeriac groasă cu Gruyul Pcroyre ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 40 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 294 calorii. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această supă. 75 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, ceapă eșalotă, gruyincrukre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Franceză Într-O Clipă: Remoulade De Țelină De Mere Cu Crab, Franceză Într-O Clipă: Quiche De Broccoli Cu Gruyulinculrore Și Cheddar, și Franceză într-o clipită: parmezan și Gruyu Ucrougre Goug Arpres cu Jambon de Bayonne, rucola și Dijon-unt de arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, topiți untul la foc mediu până se spumează.
Adăugați șalotele și gătiți la foc mediu-mic până la mediu până se caramelizează, aproximativ 10 minute. Păstrați o cană de apă pe lateral și adăugați o stropire la fiecare câteva minute pentru a împiedica eșalota să ardă înainte de a fi caramelizate.
Adăugați cartofii, rădăcina de țelină, cimbru, sare, piper și bulion de legume și aduceți la fierbere la foc mare. Acoperiți și reduceți căldura la mediu-scăzut, fierbând timp de 30 de minute.
Adăugați conținutul oalei într-un blender și purificați cu grijă până se omogenizează.
Se serveste foarte fierbinte, cu o gramada mare de grosolan Rasi Gruyulincromre să se îngrămădească pe partea de sus și se topesc în supă.